Brazilian Festa

Verschillende data

Vanaf 18:00 uur

Wat is een Festa

Van tijd tot tijd willen wordt er een feest georganiseerd in Cascara Rodizio genaamd een Brazilian Festa. Een Brazilian Festa is een echt Braziliaans feest. Reken op een avond met prachtige danseressen, heerlijke live-muziek, cocktails en natuurlijk zal de Churassco grill de gehele avond draaien. Maak alvast jouw reservering.

  • Danseressen
  • Live-Muziek
  • Rodizio
  • Cocktails
  • Fresh market
  • Desserts

Een Brazilian Festa

in vijf stappen

01. Welkomst cocktail

Om de avond mee te starten

Bij binnenkomst worden uw gezelschap en u ontvangen door onze hostess met een Braziliaanse welkomstcocktail. U voelt zich gelijk welkom en in een Braziliaanse sfeer.

02. Danseressen

Voor het Braziliaanse feest

De gehele avond zullen Braziliaanse danseressen te zien zijn in Cascara Rodizio. Ze geven verschillende shows en u bent meer dan welkom om mee te dansen.

03. Live-muziek

Voor de juiste sfeer

De gehele avond wordt begeleid met live-muziek. Verschillende Zuid-Amerikaanse platen zullen live voor u gespeeld worden. Dat maakt het pas echt een feest.

04. Rodizio

inclusief Fresh market en desserts

Naast het entertainment is er de gehele avond ongelimiteerd Rodizio. De passadores lopen de gehele avond rond met verschillende vis- & vleesspiezen uit de Churrasco Grill. Aan tafel snijden ze een mals gedeelte voor u af.

+ Fresh market & desserts 

Naast de Rodizio vind u veel verschillende verse voor- & bijgerechten in de Fresh market in het midden van het restaurant. Na uw diner kunt u een bezoek brengen aan het dessertgedeelte waar u veel verschillende soorten zoetigheid en hartigheid vindt.

05. Cocktails

Voor alle gezelschappen

De gehele avond shaken we de mooiste cocktails voor u. Van een caipirinha tot aan een Pina Colada, kies jouw favoriet.

Bekijk een avond Cascara Rodizio
TOP