Brazilian Festa

vrijdag 20 oktober 2023

Vanaf 18:00 uur

Een Brazilian Festa is

Danseressen, Live-muziek, Rodizio & Cocktails

Van tijd tot tijd willen wordt er een feest georganiseerd in Cascara Rodizio genaamd een Brazilian Festa. Een Brazilian Festa is een echt Braziliaans feest. Reken op een avond met prachtige danseressen, heerlijke live-muziek, cocktails en natuurlijk zal de Churassco grill de gehele avond draaien. Maak alvast jouw reservering.

Braziliaans genieten

u komt niets te kort

+ Welkomstcocktail & Fresh market

U wordt ontvangen met een heerlijke welkomstcocktail. Daarna wordt aan tafel gebracht door uw host. Deze zal een uitleg geven over Cascara Rodizio. Aansluitend kunt u genieten van de Fresh market waar u veel verschillende soorten salades kunt samenstellen. Tevens staan hier verschillende heerlijke lekkernijen. Hiernaast is er ook nog keuze om te beginnen met een heerlijke kop soep met ovenvers brood en gegrild stokbrood met kruidendip, pesto of tzatziki.

+ Braziliaanse Rodizio

Hierna is het tijd voor de Braziliaanse Rodizio. Onze passadores (koks) komen bij u aan tafel met tal van heerlijke vleessoorten. Tijdens de rodizio komen wij o.a. bij u aan tafel met: picanha, Hereford beef, kip en buikspek.

Ondertussen kunt u blijven genieten van de Fresh market, deze is aangevuld met een aantal bijgerechten. Deze bijgerechten bestaan o.a. uit: Gegrilde groentenratatouille, diverse salades, geroosterde aardappels, rijst en niet te vergeten de Braziliaanse black beans.

+ Desserts

De Fresh market bevat een luxe dessert buffet. Hier zal voor u een tal van zoete lekkernijen gepresenteerd worden met o.a. diverse soorten mousse, diverse soorten bavaroisgebak, donuts, eclairs en verschillende ijssoorten.

Entertainment

Geen moment van verveling

+ Live Muziek

Tijdens een Brazilian Festa weet je zeker dat het dak eraf gaat. Er zullen heerlijke Braziliaanse tunes uit de speakers komen van Cascara Rodizio. Met live-muziek op de achtergrond weet je zeker dat de sfeer goed is.

+ Danseressen

Cascara Rodizio nodigen we tijdens een Brazilians Festa verschillende danseressen uit die de gehele avond de Braziliaanse sfeer verhogen met hun prachtige kleding en Braziliaanse dans. De danseressen zullen verschillende keren gedurende de avond door het restaurant gaan.

Bekijk een avond Cascara Rodizio
TOP