Cascara Live! - Cascara Rodizio Grill & Bar

Cascara Live!

Iedere zaterdag avond! 

Een combinatie van Live-Muziek, Sfeer en Braziliaanse Rodizio! 

Om de sfeer er lekker in te houden organiseert Cascara Rodizio iedere zaterdag ‘Cascara Live’.

Tijdens een Cascara Live avond is er naast de Braziliaanse Rodizio ook Live-Muziek. Op deze avonden worden muzikanten in Cascara Rodizio uitgenodigd om een heerlijke performance neer te zetten en van uw avond dineren een geweldige beleving te maken.

‘Cascara Live’ is een avond genieten van een Braziliaanse Rodizio met sfeermuziek op de achtergrond. Alle genodigde artiesten zullen hun uiterste beste doen om u te entertainen. De één zal schitteren op de toetsen, de ander zal de zaal laten dansen met de tunes van ‘despacito’.

Kies uw avond en geniet in Cascara Rodizio van de Live-Muziek onder het genot van een cocktail en een Braziliaanse Rodizio.

De muziek en de sfeer is op deze avonden van het huis omdat ook wij van een feestje houden.

Graag zien we u tijdens één van deze avonden om er samen met ons een schitterende avond van te maken.

‘Cascara Live’ kan op de reguliere manier gereserveerd (telefonisch, online) worden en is zonder extra kosten.

18 jan

Sanne Hesen

Sanne is een aanstormend lokaal talent. Ze is nog jong maar heeft een stem waar minstens 10 volwassenen mee omver worden geblazen. Benieuwd? 

25 jan

Joep van Wegberg

Wij zijn altijd blij en trots als Joep Cascara Rodizio komt bezoeken. Joep wisselt de gehele avond zonder enige moeite soul met pop en rock. 

1 feb

Monty Wells

De ene dag maakt hij dance tracks met de grote dj’s van deze wereld en de andere dag staat hij gewapend met een gitaar in Cascara Rodizio, intieme liedjes te zingen. 

8 feb

Brazilian Festa

Cascara Rodizio heeft eens in de zoveel tijd een heus Braziliaans feest. Op 8 februari zijn er danseressen, cocktails, rodizio en live-muziek in Cascara Rodizio. De perfecte avond uit! 

15 feb

Maud van den Berg

Maud zingt al lange tijd. Vanaf jonge leeftijd vond ze het al leuk om muziek te maken. Verwacht een avond waarbij ze verschillende hits in een akoestisch jasje zal stoppen. 

22 feb

Dana & Freek

Akoestisch muziekduo in de stijl van “akoestische top 40 muziek“, met hier en daar een klassieker. Met hun tweestemmige zang en gitaarspel steken ze de leukste en mooiste liedjes uit de top 40 in een eigen akoestisch jasje.

29 feb

Fraay

Fraay is een interessant en vermakelijk kwartet. Bestaande uit twee zangeressen, één zanger en een gitarist pakken ze ieder nummer Fraay in. 

7 maa

Kyle Janssen

Met heerlijke ritmes op zijn gitaar zorgt Kyle voor een relaxte sfeer in Cascara. Verwacht popmuziek van het genre John Mayer.

 

14 maa

3 jaar Cascara Rodizio! 

Op deze dag vieren we 3 jaar Cascara Rodizio. Cascara gaat ruim uitpakken voor dit grote feest waar we trots op zijn. Houdt ons in de gaten voor de ontwikkelingen. 

21 maa

Kyle Janssen

Met heerlijke ritmes op zijn gitaar zorgt Kyle voor een relaxte sfeer in Cascara. Verwacht popmuziek van het genre John Mayer.

 

28 maa

Joep van Wegberg

Wij zijn altijd blij en trots als Joep Cascara Rodizio komt bezoeken. Joep wisselt de gehele avond zonder enige moeite soul met pop en rock.