Cascara Live! - Cascara Rodizio Grill & Bar

Cascara Live!

Iedere zaterdag avond! 

Een combinatie van Live-Muziek, Sfeer en Braziliaanse Rodizio! 

Om de sfeer er lekker in te houden organiseert Cascara Rodizio iedere zaterdag ‘Cascara Live’.

Tijdens een Cascara Live avond is er naast de Braziliaanse Rodizio ook Live-Muziek. Op deze avonden worden muzikanten in Cascara Rodizio uitgenodigd om een heerlijke performance neer te zetten en van uw avond dineren een geweldige beleving te maken.

‘Cascara Live’ is een avond genieten van een Braziliaanse Rodizio met sfeermuziek op de achtergrond. Alle genodigde artiesten zullen hun uiterste beste doen om u te entertainen. De één zal schitteren op de toetsen, de ander zal de zaal laten dansen met de tunes van ‘despacito’.

Kies uw avond en geniet in Cascara Rodizio van de Live-Muziek onder het genot van een cocktail en een Braziliaanse Rodizio.

De muziek en de sfeer is op deze avonden van het huis omdat ook wij van een feestje houden.

Graag zien we u tijdens één van deze avonden om er samen met ons een schitterende avond van te maken.

‘Cascara Live’ kan op de reguliere manier gereserveerd (telefonisch, online) worden en is zonder extra kosten.

28 maa (geannuleerd)

Joep van Wegberg

Wij zijn altijd blij en trots als Joep Cascara Rodizio komt bezoeken. Joep wisselt de gehele avond zonder enige moeite soul met pop en rock.

4 apr (geannuleerd)

Marco Salles

‘Braziliaanse vibes’ zijn de woorden die Marco Salles het beste omschrijven. Verwacht een avond waarin gedanst mag worden.

 

11 apr (geannuleerd)

Anke & Nikki

Een lokaal duo gewapend met snaarinstrumenten. Ze spelen bekende tranentrekkers gemixed met moderne pop. Met de ukelele in de hand weet je dat de sound 100% van hun is.

 

18 apr (geannuleerd)

Sanne Hesen

Deze jonge lokale artiest maar gewoon muziek ‘schitterend’. Met een zuivere stem, strak afgestemde gitaar en heerlijk repertoire zal ze er een mooie avond van maken.

 

25 apr (geannuleerd)

Kyle Janssen

Met heerlijke ritmes op zijn gitaar zorgt Kyle voor een relaxte sfeer in Cascara. Verwacht popmuziek van het genre John Mayer.

 

2 mei

Joep van Wegberg

Wij zijn altijd blij en trots als Joep Cascara Rodizio komt bezoeken. Joep wisselt de gehele avond zonder enige moeite soul met pop en rock.