Summer
Latin Night

Gatto Gabriel

Vanaf 18:00 uur

Latin Summer Night

Sluit je ogen en waan je op een geweldig feest in Zuid-Amerika. Dat is een Gatto Gabriel Latin night. Wij verzorgen de Rodizio, Gatto verzorgd het feest. Verwacht een feestavond waarbij stilzitten geen optie is. Je kunt genieten van Rodizio, waanzinnige live-muziek en sfeer. Een avond waarbij de muziek centraal staat en waar je als gast de hele avond van mee kunt genieten. 

Ps: De eerste cocktail, die is van ons!

  • Feestavond
  • Festival vibes
  • Rodizio
  • Cocktails
  • Dansen

Gatto who?

De Venezolaanse zanger Gatto Gabriel staat bekend om zijn levendige live-shows en unieke klanken, en hij verovert nu de Nederlandse podia. Bereid je voor op een avond vol met de meest vurige Latijns-Amerikaanse hits, waar stilzitten geen optie is.

Op zijn 17e begon hij zijn muzikale reis, die hem naar alle hoeken van de wereld bracht. Met zijn aanstekelijke "latino"-energie en onderscheidende geluid weet Gatto Gabriel het publiek keer op keer te betoveren en in beweging te krijgen.

Maak je klaar om te dansen op de meest opzwepende salsa-, merengue- en bachataritmes! Gatto Gabriel belooft een avond vol Latijns-Amerikaanse passie en feestvreugde die je niet wilt missen.

Gatto Gabriel

Kom alvast in de stemming

TOP