Rodizio is terug - Cascara Rodizio Grill & Bar

We draaien weer op volle toeren

De spiesen worden weer aan tafel geserveerd door onze passadores

De passadores zijn blij, heel blij. Vanaf 3 juli worden de vers gegrilde spiesen weer aan tafel geserveerd. Al jouw favoriete vlees- & vissoorten worden aan tafel gesneden door de passadores.
Dit schreeuwt om een feestje. Om deze reden zal er op 3 en 4 juli worden uitgepakt in Cascara Rodizio. In dit weekend hebben we twee dagen;

– Braziliaanse live-muziek,
– Rodizio met passadores
– Cocktails
– Fresh market
– Eindeloos Braziliaans genieten

Hou je tangetjes gereed

De passadores komen vanaf 3 juli weer aan tafel. Hou je tangetjes vast, draai je munt op YES en laat je favoriete spiesen uit de Churrasco grill eindeloos langskomen.

Twee dagen Live-Muziek

Om te vieren dat de rodizio weer van start mag heeft Cascara Rodizio twee dagen live-muziek. Marco Salles zal op vrijdag 3 juli en zaterdag 4 juli de lekkerste Braziliaanse hits, de heerlijkste popnummers en de beste summersongs laten horen in Cascara.

Bereid je voor op een avond eindeloos genieten.

Kersvers Rodizio Menu

Echt Braziliaans genieten kan nu op twee manieren. Er kan gebruik worden gemaakt van de Rodizio I Grill waarbij je eindeloos kunt genieten van al het lekkers dat de passadores te bieden hebben. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van de Fresh market en de desserts.

Er kan ook gekozen worden voor de Churrascaria I BBQ. Hierbij kunt u kiezen voor een voorgerecht en/of hoofdgerecht en mag u gebruik maken van de Fresh market en het dessertgedeelte. Bekijk de gazeta voor al het lekkers dat Cascara te bieden heeft.

Rodizio + Live-Muziek

Zin in een avond gevuld met live-muziek, passadores, rodizio en cocktails. Reserveer jouw tafel voor vrijdag 3 juli of zaterdag 4 juli.