Vacatures

Voor Cascara Rodizio grill & bar zijn de volgende vacatures vrij. We zijn altijd opzoek naar talenten. Zie hieronder de functie(s) die op dit moment beschikbaar zijn.

Allround medewerker bediening

 

Medewerker bediening

‘service makes the difference’

De bediening van Cascara Rodizio grill & bar is verantwoordelijk voor het bieden van uitmuntende service voor de gasten. Door het uitvoeren van alle restaurant werkzaamheden bedien je de gasten van jouw wijk. Je verleent de gasten de perfecte service, verzorgt de bestellingen en doet dit allemaal met een glimlach, passie en puur vakmanschap.

Cascara

Cascara is de Rodizio grill & bar gelegen in Sevenum naast Turfhoeve. Een avond bij Cascara begint bij de bar waar de gast kan genieten van een versbereide cocktail en een mooi uitzicht op de ambiance en de open keuken met de grills, grillmasters & de passadores.

Terwijl het vlees traditioneel wordt gegrild kan de gast plaatsnemen aan zijn of haar tafel. Hier wordt de gast verrast door de unieke manier van bediening die Cascara biedt. Cascara is namelijk gevuld met passadores die continue rondlopen met grote spiesen die direct vanuit de grill geserveerd worden aan tafel. Er wordt op verzoek een mooi stukje vlees/vis van de spies afgehaald en geserveerd aan de gast. Door de grote variatie in vlees, vis en vegetarische gerechten heeft de gast de mogelijkheid om de volledige kaart te proeven en eindeloos te genieten.

Wat zoekt Cascara?

Cascara is op zoek naar een frisse enthousiaste persoonlijkheid die zich op zijn plek voelt tussen de gasten en tussen de mensen. Als medewerker bediening ben je sociaal ingesteld en hou je van entertainen en de sociale kant van het vak. Op deze manier verzorg je de gasten een avond waar ze enthousiast over na zullen praten.

Opleiding en werkervaring

  • Ervaring in de horeca heeft de voorkeur.

Secondaire vereisten

  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je bent bereid om op horecatijden te werken (onregelmatige werktijden, avonden en weekenden)

Een dag van de medewerker bediening

De werkzaamheden van de bediening bestaan uit

  • Voorbereidende werkzaamheden zoals het opmaken van het restaurant.
  • Het ontvangen en placeren van gasten
  • De gasten informeren over het Cascara concept
  • Opnemen van bestellingen en het beantwoorden van vragen
  • Attent zijn op de wensen van de gasten 

Contact

Wij komen graag in contact met vakmensen. Zie jij jezelf al als een medewerker van Cascara, neem dan contact op via info@cascararodizio.nl met als onderwerp Bediening.